Døgnvakt

Vi hjelper deg døgnet rundt
Ved vannlekkasjer, tette rør og andre akutte problemer hjelper våre rørleggere på vakt deg, 24 timer i døgnet - 365 dager i året. Ikke alle problemer er like akutte som først antatt og etter en samtale med en av våre medarbeidere, kan det hende vi kan klare å løse problemet over telefon. På denne måten kan vi heller komme innom på dagtid dagen etter til en vesentlig lavere pris.

Førstehjelp
Om det blir nødvendig å rykke ut skal vi først og fremst redusere skadeomfanget. Ved lekkasjer vil vi prøve å plugge ut skadeområdet og gjenopprette vanntilførselen til resten av huset. For vidre utbedring av årsaken til skaden vil vi komme tilbake i normal arbeidstid. Vår inkluderte skadeoppfølging sikrer at vi følger opp helt til skaden er utbedret, og du er fornøyd.

Ingen overraskende priser
Vi har en klar og åpen linje om våre vaktpriser. Ved utrykning utenfor normal arbeidstid vil det alltid koste mer for rørleggeren. Vi har inkludert 1,5 timer med arbeid og transport i vår pris, slik at du er trygg på hva du skal betale. Det eneste som eventuelt tilkommer er materialer.

Ring Oss På

23 33 80 50

Fast Pris

  • Utrykning
  • 1,5 timers arbeid
  • Skadeoppfølging

5625,-

inkl. mva
Se fullstendig prisliste

Tips og Tricks fra Rørlegger'n

Ved vannlekkasje
Steng hovedkranen. Denne er stort sett på bad eller kjøkken i leiligheter, eller på vaskerom eller i kjelleren på hus. Undersøk nærmere hva som er årsaken og om du kan blokke ut den affiserte røret. Dersom stedet med lekkasjen er tilgjengelig kan man prøve å sette en klemme med en gummi bit over bruddet. Dersom dette er mulig kan man utsette et rørleggerbesøk til dagen etter på dagtid og spare penger.

Ved tette rør og avløp
Undersøk om naboene har samme problem. På den måten kan du finne ut om det er et problem hos deg eller på fellesanlegget. Ved forstoppelse på fellesanlegget må man som regel inn med høytrykksspyling. Dersom det er lokalt kan vi komme å stake for deg. Gjør en vurdering om det kan vente til neste arbeidsdag. Du kan også prøve med flytende avløpåpner som fåes kjøpt i dagligvarehandel.

Når du har mistet vannet
Om du har fått installert elektronisk vannstoppeventil så kan det hende at denne har oppdaget fukt og stengt vannet. Denne har en reset knapp som åpner for vannet igjen. Andre årsaker kan være at kommunen gjør arbeider på ledningen i gata der du bor eller at silene i armaturen er tett. Om du bare mangler vann enkelte steder i huset eller opplever redusert trykk kan dette være årsaken. Sjekk det selv ved å skru av ytterste del av tuten på kjøkken eller servantkranen. Her sitter nemlig et lite filter som gjerne blir tett innimellom. På an dusjkran er det gjerne litt vanskeligere å komme til på egenhånd. Her må hele kranen skrues av for å komme til filtrene og hovedkranen må stenges først.

Navigering
Kontakt