1

Velg Selv

Sitt hjemme og velg produkter fra VVSkupp sitt store utvalg til priser du er komfortabel med. Vi kan hjelpe med koordinert levering og montering, så kontakt oss gjerne før du bestiller.

2

Ta Kontakt

Når du har funnet det du ønsker å få montert kontakter du oss, eller la oss kontakte deg. Vi kan bistå med råd og veiledning under kjøpsprosessen. Ring oss på 23338050

3

Montering

Sammen blir vi enige om en dag for montering av dine nye produkter. Er det et litt større prosjekt du har, så setter vi sammen en fremdriftsplan basert på levering av varene fra VVSkupp.

Trygghet

Det er helt uforpliktende å ta kontakt med oss og du trenger ikke engang være sikker på om du vil handle fra VVSkupp, eller bruke våre tjenester. Vi ønsker å bistå på best mulig måte slik at kunder som vil handle selv, også får den hjelpen de behøver, fra skikkelige fagfolk. Du kan være trygg på at vi kun bruker din kontaktinformasjon til å kontakte deg angående montering av produkter fra VVSkupp. Informasjonen vil ikke bli lagret dersom du ikke blir kunde hos oss.

Hvem er vi

I dagens marked forstår vi at kundene våre ønsker å handle ting selv. Vi legger til rette for dette med vårt samarbeid med VVSkupp. Rørteknikk har mer enn 30 års erfaring fra bransjen. Vi har to rørleggermestere, en teknisk tegner og ni dyktige rørleggere som står klare til å bistå deg på ditt prosjekt. Vår kundebase inneholder alt fra privatpersoner og borettslag til utbyggere og offentlige etater. Vi satser på kort responstid, samt god service og kommunikasjon. Det er viktig for oss å sette oss inn i ditt behov som kunde for å løse det problemet nettopp du har, ikke alt annet unødvendig.

Prosessen

Går du med planer om å pusse opp eller bare bytte ut en kran, en do eller andre produkter? Vi hjelper deg gjerne med å montere produkter du kjøper selv hos VVSkupp. Hos oss får du frihet til å velge selv, og tryggheten ved å få montering utført av en fagmann. Om du legger igjen din kontaktinformasjon vil vi normalt kontakte deg innen 24 timer. Dersom du har spørsmål som haster veldig, må du gjerne ringe oss med en gang. Vi utfører alt arbeid i Oslo- og omegn. Bor du andre steder i landet, vil VVSkupp kunne hjelpe deg med å finne en lokal rørlegger i ditt nærområdet. Vi gir deg 10% rabatt på arbeidskostnader, ved montering av produkter fra VVSkupp. Kampanjen gjelder kun på synlige vvs produkter og ikke på rør, koblinger eller andre skjulte installasjoner. Dette ønsker vi å levere selv av hensyn til garantier og kompatibilitet med ditt eksisterende VVS anlegg.

Mer om Rørteknikk